szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Néhány San Diego-i építész úgy döntött, hogy az Csendes-óceán felől fújó szelekre bízza a fémtetős, hatalmas...

Néhány San Diego-i építész úgy döntött, hogy az Csendes-óceán felől fújó szelekre bízza a fémtetős, hatalmas ablakokkal bíró ház légkondicionálását, amelyből nem mellesleg szép kilátás nyílik a környező völgyekre. Az épület alapterületén jelentősen túlnyúló modern fémtető ráadásul árnyékával óvja a belső teret a hatalmas üveg ablakok és ajtók miatt lehetséges túlmelegedéstől.

A lakberendező biztos kézzel válogatta össze a modern és rusztikus elemeket; ezeknek és a fából készült plafonnak, valamint a kőpadlónak köszönhetően otthonos, kellemes belső teret teremtettek, amelyben jól helyezték el a praktikus, természetes hatású bútorokat.
[[ Oldaltörés (Még több fotó a különleges ranch-ról) ]]


Forrás: trendir.com

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!