szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Lányának ajándékozta két budapesti ingatlanját Hagyó Miklós, a földhivatali dokumentumok szerint március 5-én, azaz...

Lányának ajándékozta két budapesti ingatlanját Hagyó Miklós, a földhivatali dokumentumok szerint március 5-én, azaz múlt hét pénteken - tudta meg a hvg.hu. A szóban forgó ingatlanok Hagyó vagyonnyilatkozatában is szerepelnek, mindkettő a XII. kerületben, a Rege úton található. Ráadásul a BKV-nál zajló nyomozások eddigi adatai alapján, a bűncselekmények elkövetése idején, 2007-ben szerezte mindkét ingatlanját.

A tulajdoni lap tanúsága szerint a budai ingatlanok immár Hagyó lányának nevén vannak, a politikus ugyanakkor haszonélvezeti jogot élvez. Mindkét ingatlan szerepelt a politikus vagyonnyilatkozatában. A hvg.hu telefonon kereste Hagyó Miklóst az ügyben, de nem érték utol. A Népszavának a politikus azt nyilatkozta: semmi különlegeset nem lát abban, hogy lányának ajándékozta a két ingatlant, amely közül ráadásul csak az egyik "valódi" ingatlan, a másik a külön tulajdoni lapon feltüntetett, a társasházi lakáshoz tartozó kerti kocsibeálló.

A sietős ajándékozás mindenesetre arra utal, Hagyó számít arra, hogy ha a választások után elveszíti a mentelmi jogát, ő is gyanúsított lesz BKV-ügyben. Balogh Zsolt, a közlekedési társaság volt megbízott vezérigazgató-helyettese a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy a korrupciós pénzekből rajta keresztül csaknem hetvenmillió forint juthatott el Hagyó Miklóshoz ebben az időszakban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Pécsi önkormányzat: Egyszerű trükkel több tízmillió közpénzt nyúltak le a POSZT szervezői

Pécsi önkormányzat: Egyszerű trükkel több tízmillió közpénzt nyúltak le a POSZT szervezői

Ami a cinkéknek jó, az a vízi madarakra veszélyes – itt a téli etetési útmutató

Ami a cinkéknek jó, az a vízi madarakra veszélyes – itt a téli etetési útmutató

Női vezetője lehet az Egyesült Államok hírszerzésének

Női vezetője lehet az Egyesült Államok hírszerzésének