szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A 100 százalékosan újrahasznosított papírból készült anyag szögletes modulokból áll, így ragasztható fel a falra, ezt...

A 100 százalékosan újrahasznosított papírból készült anyag szögletes modulokból áll, így ragasztható fel a falra, ezt követően tetszőleges színre festhető, teljessé téve ezzel a hatást.

Az amerikai MIO cég által megálmodott térbeli tapéta négy változatban kapható, amelyekből számos különleges minta készíthető. A változatok 12 darabos kiszerelésben rendelhetők meg, egy csomag 1,1 négyzetméter falfelületre elegendő. Egy csomag ára 32-34 dollár között változik, ami 230 forintos árfolyamon számolva  7360 - 7820  Ft.

Ezek szerint egy 2,6 méteres belmagasságú szoba 5 méter hosszúságú fala körülbelül 96 ezer forintból vonható be ezzel a tapétával, amihez a festék árát is hozzá kell még számolni. Nem olcsó, de az eredmény látványos.


(via Stylehive)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hogyhogy hétfő délelőtt dolgozunk a leghatékonyabban?

Hogyhogy hétfő délelőtt dolgozunk a leghatékonyabban?

Ceglédi Zoltán: Tanácsokról szólva

Ceglédi Zoltán: Tanácsokról szólva

Knaus a HVG-nek: Ha valaki illegális határátlépőket engedett be Európába, az Orbán Viktor volt

Knaus a HVG-nek: Ha valaki illegális határátlépőket engedett be Európába, az Orbán Viktor volt