szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Az új trendekhez igazodik az egyre több céget felvonultató, tavaly még újdonságként bevezetett Zöld Sziget a...

Az új trendekhez igazodik az egyre több céget felvonultató, tavaly még újdonságként bevezetett Zöld Sziget a Lakásvásáron, ahol az energiatudatos, olcsó fenntartású épületek tervezői, kivitelezői és a hozzájuk szorosan kapcsolódó anyaggyártók mutatják be termékeiket, szolgáltatásaikat a látogatóknak.


Ez kiegészül olyan nyilvános prezentációkkal, melyek a házépítők tájékozottságát segítik az új építési technikákkal kapcsolatban, miközben energetikai szakemberek személyes konzultációra is várják az érdeklődőket. A Zöld Sziget szekció az ÉVOSZ Könnyűszerkezet-építő Tagozatával, a Magyar Passzívház Szövetséggel, a Zöld Tetők Szövetséggel és a Magyar Téglás Szövetséggel összefogva, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium részvételével és szakmai támogatásával valósul meg.

Szombaton és vasárnap a zöld energia iránt érdeklődők meghallgathatják, milyen előnyökkel jár az egyik és a másik megoldás, mi és hogyan alakítható át úgy, hogy a havi rezsiszámla valóban csökkenjen és az életminőség is jelentősen javuljon. Ha arra kiváncsi, hogy milyen új technológiákat érdemes alkalmazni, kérdéseivel közvetlenül a tervezőkhöz, kivitelezőkhöz fordulhat.

Az APEH is ott lesz

Érdeklődésre tarthat számot az elsősorban az ingatlannal kapcsolatos adózási kérdésekre készülő helyszínen APEH iroda, a minőségügyi kérdésekre az ÉMI Nonprofit Kft. szakemberei válaszolnak, ingatlanjogi ügyekben pedig egy ügyvédi iroda jogászai nyújtanak segítséget.

Már hagyomány, hogy az ingatlanvásárlási lehetőségek mellett feltűnik egy másik befektetési lehetőség: az autó. 2010 tavaszán a Porsche Pest mutatja be néhány prémium kategóriás autóját. És közülük az egyik megnyerhető egy hétvégére.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!