szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Szakítva a hagyományokkal, nem a monacoi székesegyházban, hanem szabad téren lesz II.

Szakítva a hagyományokkal, nem a monacoi székesegyházban, hanem szabad téren lesz II. Albert és dél-afrikai menyasszonyának esküvője. Jövő nyáron, július elején először egy szűk körben, a palotán belül majd ezer ember körében, kinn az épület előtt lesz az ünnepség – közölte tegnap maga a herceg egy kiválasztott újságírói csoport előtt, amelyben a The Riviera Times is képviseltette magát.

Ketten döntöttek a helyszinről
Biztos nem lehet majd ilyen üres utcákat találni az esküvő idején
©

Albert azzal indokolta a döntést, hogy egy modern herceg a „nép, az emberek embere”, s ennek tükröződnie kell abban is, hogy nem elzártan, hanem nyílt keretek között történik meg életének egyik legfontosabb eseménye.

Itt lett volna eredetileg az esküvő

A székesegyházat az elmúlt években teljesen felújították és szinte mindenki biztosra vette, hogy azért, mert ott lesz az esküvő. Az esküvő tényét idén júniusban jelentették be hivatalosan. Most gőzerővel dolgoznak a nagyszámú uralakodó, egyéb ismert világsztár és természetesen a sajtó elhelyezésén és ellátásán.

Egyelőre annyit tudni, hogy több nagy tévétársaságmár bekelentkezett. Annak idején, 1956-ban III. Rainer és Grace Kelly esküvőjét 30 millióan látták, most nagyságrendekkel több nézőre számítanak.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Ötcsillagos földalatti hotel

A londoni Surrey-ben található ötcsillagos hotel ugyanis a föld alatt épül, így tökéletesen illeszkedik majd az angol...