szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Közös vállalatot alapított a Süda Maja és a Rioja Developments, hogy felépítsék Észtország első outlet centerét...

Közös vállalatot alapított a Süda Maja és a Rioja Developments, hogy felépítsék Észtország első outlet centerét Tallinn mellett. A kiskereskedelmi központot az American Corner nevű kereskedelmi és logisztikai parkban hozzák létre.

Tallinn óvárosában nagy sétálóövezet van, tele kisebb üzletekkel
©

A fővárostól 10 kilométerre lévő Rae falunál négy ütemben építkeznek majd, a 10 hektáros területen összesen 30 ezer négyzetméternyi eladóteret alakítanak ki. Ez kicsit több, mint Magyarország első ilyen központja, a 24 ezer négyzetméteres törökbálinti Premier Outlets Center. Azt három ütemben építették a múlt évtizedben, mára forgalmát tekintve az első számú ilyen létesítmény a magyar piacon, noha ugyanúgy visszavetette a válság, mint versenytársait, csak nagyobb sikerrel alkalmazkodott.

Szlovákiában tavaly nyáron közölték, hogy ott is épül egy outlet center

A balti állam első outlet centerének az az érdekessége, hogy nem önálló ingatlan, hanem szerves része egy kereskedelmi parknak, ahol lesz egy barkács áruház, egy hipermarket, egy elektronikai üzletközpont, valamint egy sportáruház. A parkban 177 ezer négyzetméteres raktárcsarnokot terveznek, ott helyezhetők el az áruk – közölte az eurobuildcee.com című szakportál.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Mi lesz Ferihegyen 33 nap múlva?

Jövő kedden a legfőbb ferihegyi kivitelező, a KÉSZ átadja az új SkyCourt (Égi Udvar) csarnok utolsó kulcsát is, s...

ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Jön az energiatermelő ablak

A queenslandi Műszaki Egyetem kutatói nemrég jelentették be, hogy előállították a „Dyesol-t,(DSC) vagyis egy olyan...

ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Halálos ítélet az új Tescokra?

A törvényjavaslat a kereskedelmi és iparkamrákról szól, amelyek közül a területi kamarák jóváhagyása lesz szükséges a...