szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Az eddig főleg a B kategóriás irodai és kisebb mértékben a logisztikai piacon ismert Appeninn Holding más üzleti...

Az eddig főleg a B kategóriás irodai és kisebb mértékben a logisztikai piacon ismert Appeninn Holding más üzleti területen is szeretné kipróbálni magát. A közelmúltban megalapította az Appeninn Solaris Zrt-t, amely kizárólag energetikai beruházásokat végez és felügyel. Az első naperőmű Szentes térségében lesz egy ottani telkükön.

©

Az új vállalat a kis – azaz 500 kilowattnál kisebb kapacitású – naperőművek piacán kíván megjelenni, mint áramtermelő, a kötelező átvételi rendszerben értékesítve a villamos energiát. Az igazgatóság elnöke nem tartja kizártnak, hogy egyéb ingatlanjaikon is élnek a naperőművek telepítésének lehetőségével, hiszen ezekhez mind a felületek, mind a kereslet rendelkezésre áll.

 „A pilot-projektet akkor tekinthetjük sikeresnek, ha 10 évnél rövidebb megtérülést érünk el, és műszaki értelemben is kedvezőek a tapasztalatok a szentesi ingatlanunkon, valamint a Bedő faluban megvásárolni tervezett helyszínen is.” – mondta Székely Gábor.

©

„Célunk, hogy alacsonyan árazott, réspiaci szegmensekben vessük meg a lábunkat, ott hatékony és versenyképes üzemeltetést folytassunk, ily módon elérve a kívánt megtérülést, a stabil hozamtermelést.” Ennek jegyében vannak jelen például a speciális nehézgépjárművek szegmensében is, ahol hosszútávú bérleti szerződések termelik az Appeninn csoport árbevételének több mint hatodát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elmondták a tudósok, hogyan kellene kinéznie egy gyerek napirendjének

Elmondták a tudósok, hogyan kellene kinéznie egy gyerek napirendjének

Az online bemutatókra koncentrál novembertől a Madách Színház

Az online bemutatókra koncentrál novembertől a Madách Színház

Dibusz a barcelonai 5-1 után: Az összes gól bánt, megúszhattuk volna kevesebbel

Dibusz a barcelonai 5-1 után: Az összes gól bánt, megúszhattuk volna kevesebbel