szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Az óbudai téglagyár (Bécsi út-Perényi lejtő- Kiscelli út által határolt) helyén – óriási rekultivációs folyamat...

Az óbudai téglagyár (Bécsi út-Perényi lejtő- Kiscelli út által határolt) helyén – óriási rekultivációs folyamat eredményeképpen – a rendezetlen környezetből 16 hektáros golf-létesítményt varázsoltak.

A klub szakmai és sportcélja, hogy a hazai mintegy 2500 fős golfozó társadalomhoz minél többen csatlakozzanak: a golf-létesítmény egyaránt rendelkezésére áll kezdő és gyakorlott golfozóknak.

A pálya tervezésekor, kivitelezésekor az egyedülálló természeti adottságokat ötvözték a legmagasabb igények kielégítésével. Így a 27 állású, fűthető elütőhelyű, változatos, izgalmas vonalvezetésű 9 lyukú Par30-as executive golfpálya három Par4-es és hat Par3-as szakaszok jelentős szintkülönbségekkel, nagyméretű greenekkel, vízakadályokkal lett változatosabb.

Szakavatott és szakmai diplomákkal rendelkező profi golfedzők jóvoltából, Academy Junior program keretében magas szintű oktatásban, képzésben-továbbképzésben segítik-végzik (csoportos és egyéni formában) az utánpótlás-nevelést. Nemcsak a szenvedélyes golfozók számát szándékoznak növelni, hanem a magyar golfbajnokságok sikeres szereplőit szeretnék kinevelni. Sőt, mivel 2016-tól a golf visszatér az olimpiai sportágak közé, minél több golfolimpikont kívánnak helyzetbe hozni.

Az Academy Golf Club „tartozéka” az Academy Klubház. A kétszintes épületben 600 négyzet-méternyi területen különböző szolgáltatásokat nyújtanak: gasztronómiai élményeket nyújtó étterem, kávézó, bár, modern technikával felszerelt (400 személy befogadására alkalmas) konferenciasátor, különterem, terasz, golf szaküzlet, őrzött parkoló.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Karácsonyék Budapest-kuponokkal mentenék a vállalkozásokat, már a BKIK is nemet mond Parragh javaslatára

Karácsonyék Budapest-kuponokkal mentenék a vállalkozásokat, már a BKIK is nemet mond Parragh javaslatára

Hajszálra volt a bravúrtól a Fradi a Juventus ellen

Hajszálra volt a bravúrtól a Fradi a Juventus ellen

Meghalt a jeges vödrös kihívás egyik központi figurája

Meghalt a jeges vödrös kihívás egyik központi figurája