szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A katasztrófát már nem tudták elkerülni, csaknem összedőlt a ház teteje, amikor az ott tartózkodó Kate Winslet...

A katasztrófát már nem tudták elkerülni, csaknem összedőlt a ház teteje, amikor az ott tartózkodó Kate Winslet színésznő karjába vette az idős nőt és kimenekítette. Branson még évekkel ezelőtt 180 millió fontért vette a Necker szigetet (Karib-szigetek térsége), s ott hatalmas villát épített - számolt be a The Daily Mail.

The Daily Mail
The Daily Mail

Kate Winslet és barátai Branson meghívására nyaraltak a szigeten, illetve a házban, ahol további 14 ember volt a tűzvész idején. Branson és felesége, valamint fia a közeli épületben aludt, amikoir kitört a tűzvész. Átsiettek, de akkorra már mindeki kijutott a házból, köztük a milliárdos édesanyja is.

The DailyMail
The Daily Mail
The Daily Mail

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!