szerző:
MTI
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A törzsrészvények után járna a 99 eurócent, a dolgozói részvényekért viszont már közel 204 ezer eurót fizetne ki a Graphisoft Park SE Ingatlanfejlesztő.

A Graphisoft Park SE Ingatlanfejlesztő társaság igazgatósága részvényenként 99 eurócent osztalék kifizetésére tesz javaslatot a 2020-as év után az "A" sorozatú törzsrészvények esetében – közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján. Az osztalékról az április 20-ra kitűzött éves rendes közgyűlés dönt.

A javaslat szerint a cég a "B" sorozatú dolgozói részvények után összesen 203 843 euró osztalékot fizet. A társaság május elejéig jelkenteti meg részletes közleményét az osztalékfizetésről. Közölték azt is, hogy a járvány miatt a társaság nem tart konferencia közgyűlést. 

A Graphisoft Park SE részvényeit a Budapesti Értéktőzsde prémium kategóriájában jegyzik, a részvény csütörtökön 3820 forinton zárt, az elmúlt egy évben a legmagasabb árfolyama 5280 forint, a legalacsonyabb 3050 forint volt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Vállalkozás

Olaszországban terjeszkedik a Graphisoft

A Graphisoft saját leányvállalatba szervezi teljes itáliai értékesítési tevékenységét, ennek érdekében megvásárolta korábbi értékesítő partnere disztribútori üzletágát – tájékoztatott a társaság pénteken.