szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kihallgatták a rendőrségen Cristofelt, a Való Világ 19 éves volt szereplőjét súlyos testi sértés kísérlet alapos gyanúja miatt.

"Az üggyel kapcsolatban nem kívánok nyilatkozni, ügyvédem ad felvilágosítást. Bízom az igazságszolgáltatásban" – mondta a Blikknek a Való Világ című valóságshow volt szereplője, Veronika, akit elmondása szerint egykori szerelme, a szintén a Való Világban szereplő 19 éves férfi, Cristofel brutálisan megvert. Veronika ügyvédje, Hyross Virág szerint a vasárnap beadott négyoldalas feljelentés nyomán példaértékű gyorsasággal intézkedett a rendőrség.

"Hétfőn már be is hívták ügyfelemet személyes sértetti kihallgatásra, ahol átadta a hatóságnak a kórházi zárójelentését és az ambulánslapot is. A kétórás eseményen ügyfelem a kérdésekre válaszolt, és részletesen elmesélte, mi történt, annak ellenére, hogy lelkileg megviseli bántalmazásának felelevenítése. A cselekmény Veronika bérelt lakásában történt, az oda-vissza költözésen vitatkoztak" – magyarázta az ügyvédnő a tettlegességig fajuló bántalmazás okát.

Azt állítják, hogy Veronikát máskor is megrángatta, lökdöste már Cristofel, durván is beszélt a lánnyal, de múlt hét csütörtökig nem történt verekedés. Hogy az alapos gyanú szerinti súlyos testi sértés megáll-e, azt majd később szakértők állapítják meg a nyomozás során, Veronika ugyanis agyrázkódást kapott, és két napot kórházban töltött.

A lány a Blikk szerint elolvasta a rendőrségen készült jegyzőkönyvet és ahol kellett, pontosított. Távozása után nem sokkal már Cristofelt hallgatták ki a nyomozók. A VV-szereplő hétfőn késő délután szabadon távozott, és a telefonját is kikapcsolta, ezért egyelőre nem sikerült őt utolérni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta a lapot, hogy az ügyben súlyos testi sértés kísérlet megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendeltek el. "Az üggyel kapcsolatban tanúkihallgatások történtek, illetve egy főt gyanúsítottként hallgatott ki a nyomozóhatóság" – tudták meg a kommunikációs osztálytól.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!