Tetszett a cikk?

Elhunyt Feyér Zoltán újságíró, a népszerű Forintos percek című gazdasági, pénzügyi hírmagazin alapítója és szerkesztője - tudatta a Radio Café 98.6 szerkesztősége pénteken.

A magyar televíziózás és rádiózás meghatározó személyiségét egy héttel 56. születésnapja előtt, munka közben, tragikus hirtelenséggel érte a halál. Feyér Zoltán tizennégy évig vezette az általa létrehozott Forintos Percek című gazdasági, pénzügyi hírmagazint - olvasható a rádió honlapján. A Forintos percek, amely könnyed és szórakoztató stílusban tájékoztatta a hallgatókat a pénzvilág híreiről, tíz éven át a Rádió Bridge-en, majd az Est FM-en, 2003. január 1-je óta a Radio Café 98.6-on volt hallható.
Feyér Zoltán 1947. október 9-én született Budapesten. 1967 és 1972 között elvégezte az Evangélikus Teológiai Akadémiát, 1972-ben Szombathelyen lelkésszé szentelték. 1972 és 1974 között a MÚOSZ Újságíró Iskolájában tanult, majd dolgozott a Magyar Rádiónál, az MTV-nél, 1993-tól pedig a Rádió Bridge főszerkesztője volt. Feyér Zoltán temetéséről később intézkednek. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Napszemüvegre és esernyőre is szüksége lesz ma

Napszemüvegre és esernyőre is szüksége lesz ma

Összeomlott a turizmus a magyarok kedvenc üdülőhelyein is

Összeomlott a turizmus a magyarok kedvenc üdülőhelyein is

Dombrovszky Linda filmje is versenybe szállhat a Golden Globe-díjért

Dombrovszky Linda filmje is versenybe szállhat a Golden Globe-díjért