Tetszett a cikk?

Több mint háromezer, a katonaság iránt érdeklődő fiatal hívta fel péntek délig a Magyar Honvédség ingyenes regisztrációs telefonszámát – közölte a Honvédelmi Minisztérium kommunikációs főigazgatója pénteken.

A hétfőn kezdődött, másfél hónapos kampány célja, hogy felmérjék, hány szerződéses katonára számíthatnak a jövőben – mondta Matyuc Péter. Hozzátette, hogy a telefonálók száma már most meghaladta várakozásaikat.
Az ingyenesen hívható 06-80-HONVÉD, azaz 06-80-466-833 telefonszámon tájékozódhatnak a fiatalok arról, hogy milyen kötelezettséggel jár a hadseregben való munkavállalás, és egyben regisztrálhatják magukat szerződéses katonának. Az érdeklődők telefonhívásait december 15-ig reggel 8 és este 8 között fogadják.
A regisztrálók egy honvédségi akciót bemutató filmet kapnak ajándékba postán és egy kérdőívet is eljuttatnak hozzájuk. A honvédség a kampány során egyebek között arra kíváncsi: mely megyékből jelentkeznek a legtöbben, valamint mennyit hajlandóak várni a fiatalok a szerződéskötésre. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Így állta ki első nagy próbatételét az új magyar demokrácia – 30 éve tört ki a taxisblokád

Így állta ki első nagy próbatételét az új magyar demokrácia – 30 éve tört ki a taxisblokád

Április óta nem látott árcsökkenés jön a kutakon

Április óta nem látott árcsökkenés jön a kutakon

20 fok is lehet hétfőn

20 fok is lehet hétfőn