Tetszett a cikk?

A belga férfi arról tájékoztatta a rendőröket, hogy a határátkelőnél fél percig várt, de mivel a határőr nem ment oda hozzá, ezért elhajtott.

A 43 éves belga férfi ellen, akit szerdán Budapesten vettek őrizetbe, hivatalos személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a határőrség feljelentése alapján a mosonmagyaróvári rendőrkapitányság. A férfi meghallgatásakor tagadta bűnösségét és panaszt tesz a gyanúsítás ellen. Csütörtök délután a gyanúsítottat orvosi vizsgálatra kórházba vitték, mert bordáját fájlalta.A gyanúsított még kedden a cseh autópályán került konfliktusba az ottani rendőrökkel, mivel nem volt autópálya matricája. A rendőrök egyik kezét megbilincselték, mégis megvert két járőrt, majd elmenekült. Ezt követően kocsijával áttört a szlovák, majd a magyar határon is. A rendőrség egy órával később jelezte, hogy a férfi fizetés nélkül elhajtott a tatabányai benzinkúttól, ahol tankolt. A gyanúsítottat, aki egy magyar-belga vegyesvállalat ügyvezetője, szerdán fogták el Budapesten, egy hotelban. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tóta W.: A Budapest Bank fosztogatói

Tóta W.: A Budapest Bank fosztogatói

El kell halasztani a szegedi tram-train nagysebességű futáspróbáit

El kell halasztani a szegedi tram-train nagysebességű futáspróbáit

Merkely: Szigorítás nélkül meredeken emelkedne a fertőzöttek száma

Merkely: Szigorítás nélkül meredeken emelkedne a fertőzöttek száma