Tetszett a cikk?

Kulcsár Attila ügyvédje egy vasárnapi televíziós műsorban azt mondta, feltételezése szerint védence vallomásai között szelektál a vallomás részleteit nyilvánosságra hozó újság.

"Feltételezem, azért, mert valamilyen szempontból válogatnak" – mondta Zámbó Gyula a Magyar Televízió A szólás szabadsága című műsorában arra az újságírói kérdésre, hogy feltűnt-e neki: a védence vallomásaiból részleteket közlő újság "nagyobbrészt baloldali politikusok érintettségét árulja el".Zámbó Gyula kijelentette: biztos abban, az ügyészségnek hozzá hasonlóan éppúgy az az érdeke, hogy Kulcsár Attila vallomásából "ne kerüljenek ki információk akkor sem, hogy ha ezek az információk valósak, akkor meg főleg nem, ha nem azok"."Nem tudom megmondani, hogy hogyan kerülnek ki, illetőleg azt sem tudom mondani, hogy ezek valóban az eljárás adatai, vagy hogy pontosan az eljárás adatai" - mondta Zámbó Friderikusz Sándornak.A kérdésre, hogy feltűnt-e neki, hogy védence az újság állítása szerint többnyire baloldali politikusokra tesz terhelő vallomást, Zámbó Gyula kijelentette: "Én nem tudom, hogy valaki végignézte-e az újságnál Kulcsár Attila összes vallomását, feltételezem, sőt remélem, hogy nem. De ha végignézte volna, akkor bizonyára nem mondana ilyeneket."A Magyar Nemzet című napilapban a közelmúltban Kulcsár Attilának tulajdonított vallomások jelentek meg, amelyek kormánypárti politikusok érintettségére vonatkoztak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kamu szűrővizsgálatokra nyergeltek át a nyugdíjasokat bepalizó cégek

Kamu szűrővizsgálatokra nyergeltek át a nyugdíjasokat bepalizó cégek

Koronavírus: harmincmillió felett a fertőzöttek száma

Koronavírus: harmincmillió felett a fertőzöttek száma

A járvány pozitív hozadéka: magyar cégek is bekerültek az ingatlanpiac élvonalába

A járvány pozitív hozadéka: magyar cégek is bekerültek az ingatlanpiac élvonalába