Tetszett a cikk?

A Fidesz vezető politikusai jövő héttől december 15-ig országjáró toborzó körútra indulnak - mondta el szombati sajtótájékoztatóján Rogán Antal, a párt kampányfőnöke, aki szerint a Fidesz százezer önkéntest vár csapatába.

"Az ország közel ötven helyszínén szeretnénk találkozni emberekkel, szeretnénk találkozni potenciális önkéntesekkel, és a választókerületi elnökök, képviselőjelöltek segítségével szeretnénk minél több embert meggyőzni arról, hogy a választási kampány kezdete után január végétől, február elejétől, a választás során legyen a segítségünkre" - mondta a politikus.

Hozzátette: az önkénteseket toborzó akció célja, hogy a választási kampány kezdetére százezer ember segítse a Fidesz választási csapatának, országgyűlési képviselőjelöltjeinek és miniszterelnök-jelöltjének munkáját - írja az fn.hu.

"A Fidesz a következő hónapokban, és a választási kampányban is elsősorban az emberek segítségére kíván támaszkodni, mi a szocialistákkal és a kormánypártokkal nem pénzben kívánunk versenyezni. Emberek segítségével szeretnénk eljutni minden háztartásba, emberek segítségével szeretnénk megismertetni a véleményünket és a mondanivalónkat Magyarország választópolgáraival" - mondta Rogán Antal, jelezve, hogy az országjáró körút mellett a Fidesz levélben és telefonon is megkeresi majd az embereket.

A múlt vasárnapi szövetségi gyűlésen bejelentett önkénteseket toborzó kampány eredményeként eddig már 3200 ember jelentkezett a Változás 2006 csapatába interneten, levélben és telefonon, az elmúlt másfél évben pedig 30 ezer önkéntes - többségük Fidesz-tag - segítette a párt munkáját.

Több ismert civil is csatlakozott már a Változás 2006 csapatához, így Eperjes Károly színművész, Grosics Gyula, az aranycsapat kapusa és Kerényi Imre rendező. 

Rogán szerint a nemzeti konzultáció során országszerte kétmillió emberrel kerültek kapcsolatba, az akciót lezáró rendezvényen, az összegzés napján, pedig 80 ezer ember vett részt, míg az október 23-i Műegyetem előtti megemlékezésre 145 ezren érkeztek. A múlt vasárnapi szövetségi gyűlésen 13 ezren voltak, de az élő internetes közvetítést csaknem 350 ezren nézték - ismertette a kampányfőnök.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
MTI Itthon

Téma lett a Fidesz "vadplakátozása"

Jogi eszközökkel lép fel a Fővárosi Önkormányzat a Fidesz ellen a "vadplakátozás" miatt – közölte az SZDSZ fővárosi frakcióvezetője.

Társadalom

Erőgyűjtés a Fideszben

Időben jött figyelmeztetésnek tűnik a Fidesz számára a szocialisták őszi előretörése: a pártban is felismerték, veszthetnek a jövő évi választáson. Orbán Viktor - aki hétfőn a ciklusban először szólalt fel a parlamentben - a 2006-os kormányváltás lehetséges előnyeit személyre szólóan megjelenítő kampánytól reméli pártja sikerét.

MTI Itthon

Herényi: a Fidesz a beolvasztást szövetségnek nevezi

A Fidesz mindent megtesz annak érdekében, hogy a riválisok szavazóit elcsábítsa; megpróbálja elhitetni magáról, hogy ma már nem csak a kisgazda, kereszténydemokrata legharcosabb, legigazabb képviselője, hanem a Magyar Demokrata Fórum értékrendjét is ő képviseli a leghitelesebben; ez persze úgy ostobaság, ahogy van - fogalmazott az MDF frakcióvezetője egy keddi interjúban annak kapcsán, hogy egy hétvégi rendezvényen a Fidesz elnöke átvette az MDF korábbi szlogenjét.

MTI Itthon

Fideszesek nélkül marad A szólás szabadsága

Amíg a Magyar Televízió vezetése nem indít belső vizsgálatot A szólás szabadsága című műsor október 23-i adásával kapcsolatban, és nem vonja le a szükséges konzekvenciákat, illetve nem nyújt garanciát arra, hogy hasonló eset a jövőben ne forduljon elő, addig a párt politikusai nem vesznek részt a műsorban.

MTI Itthon

A Fideszt sejti a Magyar Vizsla mögött az MSZP

Nyakó István, az MSZP szóvivője szerint felvetődik a kérdés, hogy a Magyar Vizsla címen terjesztett kiadvánnyal a Fidesz kapcsolta-e "csúcssebességre" negatív kampányát, vagy az újság mögött tényleg egy pártoktól független civil szervezet áll. A kiadó szerint a lap mögött álló Adózók Érdekvédelmi Szövetségének nincs pénze, az újság felajánlásokból készült.

A Google és a Microsoft is menekülhet Kínából

A Google és a Microsoft is menekülhet Kínából

Nem lesz klíma a 3-as metróban

Nem lesz klíma a 3-as metróban

A villanyautók állami támogatásánál lenne hatásosabb klímavédelmi intézkedés is

A villanyautók állami támogatásánál lenne hatásosabb klímavédelmi intézkedés is