szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A szerver-ügyről és Orbán Viktor leveléről tesz bejelentést a Fiatal Baloldal a tegnap megnyílt, Fidesz által létrehozott Új Demokrácia Központban.

Két beadványt ad át Komássy Ákos a Fiatal Baloldal (FIB) elnöke és H. Nagy László alelnök a Polgárok Házában létrehozott Új Demokrácia Központban. „Az egyik a demokráciában előforduló legsúlyosabb bűncselekményről szól, nevezetesen a szerver-ügyről, amikor Fidesz-aktivisták adatokat loptak az MSZP szerveréről”– mondja előzetesen a hvg.hu-nak Komássy.

A másik beadvány Orbán Viktor külföldön élő magyar állampolgárokhoz intézett leveléről értesít. „Úgy néz ki, hogy a kampány hevében nem tud határt szabni a törvénytelen és erkölcstelen eseményeknek a Fidesz első embere. Ízléstelennek tartjuk, hogy külföldi állampolgároknak – akik nem is szavazhatnak – olyan leveleket küldenek, amelyben pártjuk támogatására szólítanak fel”– teszi hozzá a FIB elnöke.

„A választások tisztaságára hivatkozva hozták létre a Központot, hát mi is ehhez szeretnénk hozzájárulni”– mondta el Komássy Ákos a hvg.hu-nak az Új Demokrácia Központhoz eljuttatott beadványaikkal kapcsolatban. Az ifjúsági szervezetnél úgy vélik, hogy a nemrég történt események miatt „célszerű igénybevenni a jogsegély-szolgálatot”.

„Vicces, hogy egy olyan párt hozta létre az Új Demokrácia Központot, amely feltűnő példáit produkálja az etikátlan és törvénytelen akcióknak” – sommázta Komássy Ákos sajtótájékoztatójuk okát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Fidesz-szerverről törtek be az MSZP-számítógépébe?

Hiller István szerint "alapos ok" van feltételezni, hogy február 3-án a Fidesz server.fidesz.hu azonosítójú számítógépes szerveréről hatoltak be az MSZP választási anyagaiba és vittek el onnan terveket, egyéni képviselőjelölti kreatív anyagok különböző változatait. Az MSZP elnöke sajtótájékoztatót tartott az esetről.

MTI Itthon

A Fidesz ismétel: indul az Új Demokrácia Központ

A Fidesz Új Demokrácia Központ néven választási jogsegélyszolgálatot kezd működtetni hétfőtől a választások tisztasága érdekében - jelentette be Szájer József európai parlamenti képviselő és Kontrát Károly, a központ vezetője.

Alig, hogy üzembe helyezték, máris üzemzavar történt az új iráni urándúsítóban

Alig, hogy üzembe helyezték, máris üzemzavar történt az új iráni urándúsítóban

Medgyessy szerint hibázott a DK, amikor a keleti vakcinák ellen beszélt

Medgyessy szerint hibázott a DK, amikor a keleti vakcinák ellen beszélt

Ennyire jó telefont tud csinálni ma a Huawei, csak hát Google nélkül – teszten a Mate X2

Ennyire jó telefont tud csinálni ma a Huawei, csak hát Google nélkül – teszten a Mate X2