szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Molotov-koktélokat dobtak az SZDSZ újbudai székházába keddre virradó éjszaka, azok szerencsére nem robbantak be, így nem okoztak komoly kárt az irodában - közölte Balázs Gyula, a kerületi SZDSZ elnöke.

Ismertetése szerint a XI. kerületi, Ecsed utcai központ ablakát kővel dobták be, majd két - olajjal töltött - Molotov koktélt hajítottak az épületbe. Mindez egy tanú szerint éjfél körül történhetett, aki üvegcsörömpölést hallott. Tudatos lehetett az akció, hiszen az iroda egy félreeső, kertvárosi helyen van a kerületben. Szerencse, hogy nem robbantak be a benzines palackok, ugyanis az irodában jelenleg egy festménykiállítást tartanak. A rendőrségi helyszínelés jelenleg is zajlik - mondta.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI/hvg.hu Itthon

Ötszáz rendőr és igazoltatások a Kossuth téren

Mintegy félezer rendőrt vontak össze hétfőn késő estig az Országház épületénél - jelentették a helyszínről. Megjelent a Kossuth téren Tóth Gábor rendőr dandártábornok, budapesti rendőr-főkapitány és Nagy-Juhák István, a főkapitány közbiztonsági helyettese.

MTI Itthon

A tüntetők képviselői a Parlamentbe mennének

Gonda László, a tavalyi tüntetések egyik szervezője öt társával együtt hétfő este fél 10-kor megpróbált bejutni az I-es kapunál a Parlamentbe, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel beszéljenek, és szóbeli petíciót nyújtsanak át neki.

MTI Itthon

Befejeződött a Kossuth téri tüntetés

Az előre bejelentett határidő szerint, hétfőn este 11 órára befejeződött a Parlament előtti kormányellenes tüntetés, amelyet a Gyurcsány Ferenc miniszterelnök őszödi beszédének nyilvánosságra kerülése egyéves évfordulójára szerveztek.

Az iPhone 13 kijelzője alatt térhet vissza a Touch ID

Az iPhone 13 kijelzője alatt térhet vissza a Touch ID

Karácsony: A városaink kifosztása nem kormányzás

Karácsony: A városaink kifosztása nem kormányzás

Fideszes vezette városban szűnhet meg az orvosi ügyelet a kormány megszorításai miatt

Fideszes vezette városban szűnhet meg az orvosi ügyelet a kormány megszorításai miatt