szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Dömötör Csaba vezeti a jövőben a Kormányzati Információs Központot, a nyár végéig pedig feláll a Fidesz - részben megújult - kommunikációs csapata is.

A Fidesz korábbi európai parlamenti képviselőjelöltje helyettes államtitkári rangban irányítja majd a kabinet kommunikációs struktúráját, amely több területet - belföldi, külföldi és internetes felületek - ölel fel – írja a Magyar Nemzet.

Dömötör Csaba 2013-ig az Európai Néppárt ifjúsági szervezetének elnöke volt, majd Gyürk András és Kocsis Máté munkatársaként aktív részt vállalt a Fidesz idei országgyűlési választási kampányában.

Dömötör Csaba feladata elsősorban a kormányzati megszólalók rendjének irányítása lesz, Kurucz Éva mellett ugyanis Kovács Zoltán is újra szerepet kap a kabinet kommunikációjában - írta a lap, pontosan meg nem nevezett kormányzati forrásra hivatkozva.

Kocsis Máté pénteken a Magyar Nemzet kérdésére megerősítette, hogy a továbbra is ő lesz a Fidesz kommunikációs igazgatója.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!