szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Lakatos Béla korábban fideszes volt és miközben ő Ács polgármestere, elindult a Momentum színeiben a választásokon. De kikapott és levonta a konzekvenciákat.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Lakatos Béla azt írta közösségi oldalán, hogy a körülbelüli ácsi eredmények ismertek, szerinte fölényesen nyert a Komárom-Esztergom megyei 3. számú választókerületben a Fidesz jelöltje, Czunyiné Bertalan Judit, a Jobbik jelöltje – Tóth Endre – lett a második, ő a harmadik.

Ha azt nézem, hogy a személyemet is a 3. helyre szavazták és egy teljesen ismeretlen jobbikos és Czunyiné is megelőzött, akkor azt kell mondanom, hogy 16 évi munkám, amit Ácsért végeztem, egy kudarc számomra.

Le fogja vonni a megfelelő következtetéseket. Az őt támogatóknak köszöni, de az ügyek lezárása után, nagyjából 3 hónap múlva lemond. Lakatos korábban azért lépett ki a Fideszből, mert számára vállalhatatlan kijelentést tettek a romákról.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Együtt látható Madonna összes gyereke az ünnepi videón

Együtt látható Madonna összes gyereke az ünnepi videón

Kim Dzsong Un már be is olthatta magát koronavírus ellen

Kim Dzsong Un már be is olthatta magát koronavírus ellen

A PlayStation 5 új kontrollere PC-s játékokkal is működik

A PlayStation 5 új kontrollere PC-s játékokkal is működik