szerző:
MTI / hvg.hu
Tetszett a cikk?

Október elsejétől megbízott vezérigazgatóként lesz a médiatartalom-gyártó vállalat élén.

Karas Monika, az NMHH Elnöke saját kérésére, közös megegyezéssel szeptember 30-i hatállyal felmentette Vaszily Miklóst az MTVA vezérigazgatói tisztségéből – derül ki az MTVA közleményéből, amely hozzáteszi, október 1-től Papp Dániel, az eddigi tartalomszolgáltatási igazgató lesz a megbízott vezérigazgató.

Papp Dániel 2014 óta lépdel egyre feljebb az MTVA ranglétráján, annak ellenére, hogy a neve több hírhamisítási üggyel összekapcsolódik. A legemlékezetesebb a Daniel Cohn-Bendittel, az Orbán-kormányt gyakran bíráló francia zöldpárti politikussal folytatott interjú, amelyben azt a látszatot keltették, hogy az EP-képviselő zavarba jött, majd el is menekült Papp kérdése miatt, amely arra vonatkozott, hogy Cohn-Bendit demokratikus értéknek tartja-e kiskorúak szexuális megközelítését. A vágatlan videóból azonban kiderült, hogy a kínos kérdés után csak körülbelül fél órával távozott a politikus, miközben az köztévés riportban Papp Dániel még kérdez, amikor Cohn-Bendit távozik a teremből.

A korábban a Jobbikban is szerepet vállaló Papp Dániel már akkor is főszerkesztő volt a köztévé hírműsorainál, amikor Lomnici Zoltán korábbi legfelsőbb bírósági elnök arcát kiretusálták egy riportban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elfogták az Iszlám Állam egyik magas rangú tagját

Elfogták az Iszlám Állam egyik magas rangú tagját

Közel félmilliárdba került eddig a Türk Tanács budapesti irodája

Közel félmilliárdba került eddig a Türk Tanács budapesti irodája

Elindult a Holdra a kínai szonda

Elindult a Holdra a kínai szonda