szerző:
hvg.hu

A XXII. kerületi Káldor Adolf szakrendelő felel az egész városrész ellátásáért, de minden hónapban egy óra alatt elfogynak az időpontok, ezért korra, nemre való tekintet nélkül sorra küldik el a betegeket, de azt sem mondják meg, hogy hova máshova mehetnek.

Értse meg, hogy nincs hely, nem tudok mit csinálni,

mondta idegesen a betegfelvevő nő Balavány György újságírónak a 24.hu-n megjelent írás szerint, amikor kilencvenéves apukájának próbált időpontot foglalni a XXII. kerületi Káldor Adolf szakrendelőben, amely teljes Budafok-Tétény betegellátását hivatott megoldani. 

Az újságírót "totális a káosz, dühös, káromkodó emberek" fogadták az aulában, többen arra panaszkodtak, hogy sorra küldték el az embereket időpont nélkül, mivel egyszerűen nincsen hely az intézetben dolgozó orvosoknál.

Az előtte álló párbeszédét hallgatva kiderült, hogy neki személyes ottlétekor azt mondták, telefonáljon, de nem vették fel neki, majd most személyesen azt mondták, miért nem jött inkább be maga. De kiderült, annak se lett volna sok foganatja, hiszen

egy óra alatt elfogyott az össes időpont.

A 24.hu munkatársa is ugyanezt a kört futotta le, azt mondták, nincsen semmilyen mód arra, hogy időpontot kapjon, majd mikor hosszasan kérdezgette, hogy mi mást tehet, azt mondták,

írhat panaszt, de attól sem lesz több orvos, de meg lehet próbálni újra időpontot kérni, november 15-én, decemberre talán lesz majd.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Német reptéri sztrájkok: nyolc budapesti járatot töröltek

Német reptéri sztrájkok: nyolc budapesti járatot töröltek

A Ripost szerint bukásra áll "a mocskos szájú diáktüntető", a lány ezt cáfolja

A Ripost szerint bukásra áll "a mocskos szájú diáktüntető", a lány ezt cáfolja

Windows 7-et használ? Már csak egy nyugodt éve maradt

Windows 7-et használ? Már csak egy nyugodt éve maradt

A "brazil Trump" megkönnyítette a fegyvervásárlást

A "brazil Trump" megkönnyítette a fegyvervásárlást

BKV: Nem is annyira súlyos a létszámhiány a cégnél

BKV: Nem is annyira súlyos a létszámhiány a cégnél

Drágulni fog a Netflix

Drágulni fog a Netflix