szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A szabadság erői a megsemmisülés szélén, a sötét erők állnak nyerésre – ilyen állapotok közt üzen a TASZ a szabadságszerető embereknek.

"Küzdjünk együtt a szabadságért!" A szabad emberekre apellál Leia hercegnő a TASZ legújabb videójában, amely a Csillagok háborúja – Az új remény film híres jelenetét játssza újra. A filmben Leia hercegnő hologramüzenetben juttatja el segélyhívó üzenetét a végveszélyben lévő ellenállás utolsó reményeként R2D2-be rejtve, az üzenetet Obi-Van Kenobi és Luke hallgatja meg a Tatuin bolygón.

 

A TASZ jelenetválasztásából kiindulva nem áll fényesen a magyar szabadság ügye: a sötét erők a teljes győzelem kapujában, a szabadság hívei pedig a végső megsemmisülés szélén. Ezért is kéri a TASZ most a szabadságszererető magyarok segtségét – hátha közülük is kiemelkedik egy Luke Skywalker.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hogyan beszéljünk a gyerekekkel? Akár van sajátunk, akár nincs...

Hogyan beszéljünk a gyerekekkel? Akár van sajátunk, akár nincs...

Fehéroroszországban lekapcsolták az internetet

Fehéroroszországban lekapcsolták az internetet

Kész ráfizetés Mészárosék horvátországi luxusvillája

Kész ráfizetés Mészárosék horvátországi luxusvillája