szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az expolitikus novemberben menekült hazánkba, hogy elkerülje a többéves börtönbüntetését.

Hónapok alatt nem sikerült elintézni Nikola Gruevszki volt macedón kormányfő menekültstátuszának felülvizsgálatát, annak a politikusét, aki hazájából többéves börtönbüntetés elől elmenekülve végül Magyarországon lyukadt ki.

A keddi RTL Híradó emlékeztetett, a felülvizsgálatról maga Gulyás Gergely kancelláriaminiszter mondta azt, hogy kérni sem kell, ez ugyanis automatikusan lezajlik, ha valaki ügyében kiadatási kérelem születik.

A csatorna így tehát megérdeklődte, hol tart a folyamat, amelyet ugyanaz a hatóság, a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal végez, amelyik novemberben néhány nap alatt eldöntötte, hogy a Gruevszki menekültstátuszt kaphat Magyarországon. A vizsgálat egyébként még nem ért véget, az továbbra is folyik, közölték a csatornával.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ne féljünk megszegni a szabályokat!

Ne féljünk megszegni a szabályokat!

Vasárnap is oltják azokat, akik sms-t kaptak

Vasárnap is oltják azokat, akik sms-t kaptak

Az én hetem: Lackfi János látja a home office-ban lopakodó lelket és halált

Az én hetem: Lackfi János látja a home office-ban lopakodó lelket és halált