szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Tárgyalásáról lépett meg egy férfi Budapesten, miután megszerezte az egyik őr fegyverét. Autóval menekült, a rendőrök a XV. kerületben érték utol, meglőtték.

Olvasónk videóra vette azokat a másodperceket, amikor a rendőrök utolérték a férfit, aki a Fővárosi Törvényszék Markó utcai épületéből szökött meg, miután megszerezte egy őr fegyverét. Az utcán a szökevény megállított egy autóst, aki mellé beült, és egészen a XV. kerületig, a Szentmihályi és Nyírpalota út kereszteződéséig jutott.

Ott a rendőrök leszorították az autóját, így egy másikba próbált beülni, a megállított mercedeses sofőr azonban nem hagyta magát: dulakodás kezdődött. A szökevény eközben a hozzájuk közelítő rendőrök felé lőtt, a hatóság emberei pedig viszonozták a tüzet, eltalálták a férfit, akit mentővel - a hírek szerint válságos állapotban - vittek kórházba.

A fogolyszökésről szóló további híreinket itt találja: >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!