szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az alsógatyát a rendőrség le is foglalta.

Igen egyedi módon álcázta magát két színesfém-tolvaj Kunszentimklóson – számol be hopnlapján a rendőrség.

Egy helyi gyár februárban arról tett bejelentést, hogy körülbelül 3000 kilogramm színesfém tűnt el a hulladék tárolására szolgáló konténerükből, a nyomozás során pedig a rendőrök végül eljutottak a két feltételezett tetteshez, akik hétfő éjjel ismét bemásztak a gyár udvarára azért, hogy rezet lopjanak.

A nyomozók cselekményük közben érték tetten a tolvajokat, az egyik, 28 éves férfit még a helyszínen sikerült elfogni, 23 éves társát néhány órával később találták meg.

A férfiak lopás közben meghökkentő módon álcázták magukat: egy gyermek alsónadrág elején két lyukat vágtak, és ezt húzták a fejükre.

A kamerafelvételeken is jól felismerhető mintás alsót a rendőrök az egyikőjüktől le is foglalták, íme a bűnjel:

©

Az eljárás során az is kiderült, hogy az elkövetők legalább nyolc alkalommal jártak a gyárban, melynek során hozzávetőlegesen 3,6 millió forint értékben tulajdonítottak el rezet.

A nyomozók a színesfémet illegálisan átvevő férfit is beazonosították. A 41 éves dunavecsei lakost orgazdaság bűntett, míg a két kunszentmiklósi tolvajt lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A rendőrök mindhárom gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. 

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Müller Péter Sziámi: Ne hülyéskedj, ez a gyerekem, aki megnőtt

Müller Péter Sziámi: Ne hülyéskedj, ez a gyerekem, aki megnőtt

Kiderült, mi Erzsébet királynő kedvenc filmje

Kiderült, mi Erzsébet királynő kedvenc filmje

Hont András: Mit üzen a magyar ellenzéknek Minszk?

Hont András: Mit üzen a magyar ellenzéknek Minszk?