szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Jahn Ferenc Kórház úgy reagált, most tudnak vizsgálatokat végezni, de csak pár hétre elég tesztcsíkot kaptak.

Több alapvető vérvizsgálatot sem tudtak elvégezni az elmúlt hónapokban a budapesti Jahn Ferenc Kórházban, mert hiányzott az ezekhez szükséges tesztcsík. Erre az RTL Híradó egyik nézője hívta fel a figyelmet, aki lányával több hónapja vár arra, hogy elvégezzék a kezelésükhöz szükséges vérteszteket.

Mindez azért komoly probléma, mert a tesztek elvégzése nélkül nehéz beállítani a cukorbetegségek kezeléséhez szükséges gyógyszerezést.

A kórházban azt mondták, ma újraindulnak a vizsgálatok, a vérvizsgálathoz szükséges gépeket is megjavították, de csak néhány hétre elegendő tesztcsíkot kaptak, utána nem tudják, mi lesz.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tizenegy aranybányászt kimenekítettek Kínában

Tizenegy aranybányászt kimenekítettek Kínában

Doku360: Nem tudom, hogy fel tudnám-e adni

Doku360: Nem tudom, hogy fel tudnám-e adni

Ezrek követelték Bolsonaro leváltását Brazíliában

Ezrek követelték Bolsonaro leváltását Brazíliában