szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A fenyegetőző hozzátette: ha kell, a járványhelyzetre tekintettel más fegyvert is elővesz. Még aznap elfogták a rendőrök.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

Kedd reggel hívták a rendőrséget egy budapesti, józsefvárosi üzletből azzal, hogy egy férfi vásárlás után előkapott valamit, ami egy kézigránátnak tűnt, majd azzal fenyegetett, hogy a gránáttal megállítja a koronavírust. A rendőrség közleményéből kiderül az is, hogy sietve hozzátette: ha kell, akkor más fegyvert is elővesz.

A térfigyelő kamerák felvételeit elemezve, tanúkat meghallgatva hamar a 43 éves budapesti férfi nyomára akadtak a rendőrök, akit a TEK segítségével még aznap el is kaptak. Lakásában megtalálták a valódira megtévesztésig hasonlító kézigránát-utánzatot is.

A férfit közveszéllyel fenyegetés megalapozott gyanúja miatt előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatására.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!