szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az RTL Klub információi szerint a 18 éves fiú rendészeti iskolában tanult.

Az érettségijét ünnepelte az a 18 éves fiú, aki a gyanú szerint hajnalban halálra késelt egy 27 éves férfit Gyulán - közölte az RTL Klub. A körülmények egyelőre nem ismertek, a támadásban megsérült egy 17 éves fiú is, aki az eddigi hírek alapján a támadó barátja lehet.

A hajnalban megsérült 17 éves fiú egy udvarba menekült be, mint kiderült, épp a Magyar Narancs munkatársához tévedt be, aki szemtanúként egy cikkben is beszámolt a történtekről.

Az arcán megvágott fiú sokkos állapotban annyit mondott, hogy van egy súlyosabb sérült is, de azt, hogy mi történt, nem tudta elmondani. Annyit mesélt, éjjel a városban mulattak a barátjával, az ivást egy házban folytatták, de hogy ott mi történt, már nem részletezte.

A helyszínre hamar megérkeztek a mentők és a rendőrök, a gyanúsítottat egy órán belül elfogták majd őrizetbe vették. A 17 éves fiút kórházban ápolják. A rendőrség egyelőre vizsgálja, mi vezetett idáig. Hivatalos tájékoztatás nincs, a Magyar Narancs cikkében az szerepelt, a 18 éves fiatal állítása szerint önvédelem volt.

Az RTL Klub úgy tudja, a támadó rendészeti iskolába járt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!