szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ujhelyi István azt írta a Facebookon, nem szeretné, hogy Bogdán László családját, vagy Cserdi községet terhelnék a temetés költségei, ezért azt átvállalják.

Ujhelyi István szocialista európai parlamenti képviselő a Facebook-oldalán közölte, hogy Márki-Zay Péterrel, Hódmezővásárhely polgármesterével közösen átválallják a kedden elhunyt Bogdán László temetésének költségeit. Ujhelyi azt írta, azért döntöttek így, hogy ennek költsége se a családot, se Cserdi önkormányzatát ne terhelje.

Úgy érezzük, hogy barátaiként ez is a kötelességünk. Politikamentesen, méltóságteljesen, a hozzá illő tisztességgel - írta.

Bogdán László, Cserdi polgármestere 46 éves korában halt meg kedden.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tóta W.: Halotti beszéd az Index hullája felett

Tóta W.: Halotti beszéd az Index hullája felett

Egy budapesti kis lakás árából vidéken háromszor akkora otthon jön ki

Egy budapesti kis lakás árából vidéken háromszor akkora otthon jön ki

Ezért óvatoskodik Brüsszel a magyar sajtószabadság megítélésével

Ezért óvatoskodik Brüsszel a magyar sajtószabadság megítélésével