szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A feljelentésről az elnökségi ülésen határoztak Lázárék.

Haladéktalanul büntető feljelentést tesz Lázár János, a Magyar Tenisz Szövetség új elnökeként Richter Attila volt főtitkár ellen – olvasható a szövetség oldalán. A teniszszövetség testülete egy elnökségi ülésen döntött erről. A határozat szerint

Richter elnökségi határozat, fedezet és szerződött helyszín hiányában kötötte meg az EBX-IMG LLC céggel a szerződést a WTA 250-es torna magyarországi megrendezésére”.

A határozatban arról is írnak, hogy az elnök “egyben kéri a hatóságot, hogy vizsgálja meg a Business Networks International Ltd. és az Emotion Gmbh cégekkel ugyancsak Richter Attila volt főtitkár által kötött ügyleteket is”.

Az elnökség egyúttal Richter Attila visszahívását kezdeményezi az International Tennis Federation és a Tennis Europe nemzetközi szervezetek tisztségviselői és bizottsági posztjairól.

Az MTSZ-ről május végén is érkeztek hírek, amelyek szerint a szövetségnél óriási hiány keletkezett, ami miatt öt elnökségi tag is lemondott. Az Index egy, a birtokába jutott levél alapján arról számolt be, hogy az MTSZ korábbi elnöke, Szűcs Lajos, aki fideszes országgyűlési képviselő is, áprilisban 3,53 milliárd forintot igényelt a sportért felelős államtitkárságtól,

mert már a havi bérek fizetésére sincs elegendő forrásuk.

A szövetség rendkívüli tisztújítást tartott, és Lázár Jánost választották meg új elnöknek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Színház című lap megmutatja, hogyan lehet jól intézni a közös ügyeket

A Színház című lap megmutatja, hogyan lehet jól intézni a közös ügyeket

43 GB-nyi lopott kincs: nyomoz a Microsoft a Windows XP forráskódjának kiszivárgása miatt

43 GB-nyi lopott kincs: nyomoz a Microsoft a Windows XP forráskódjának kiszivárgása miatt

Csányi Sándor cége ráfekszik az agrárszakképzésre

Csányi Sándor cége ráfekszik az agrárszakképzésre