szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Jövő év elején lejár a Klubrádió frekvenciahasználati engedélye, a rádió vezetése már beadta a hosszabbítási igényt, de a médiahatóság még nem döntött.

Legkésőbb október 13-ig döntenie kell a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságnak a Klubrádióról, aminek 2021 február 12-én lejár a szeződése. A rádió vezetősége már tavaly beadta a hosszabbítási igényt, a hatóság viszont várhatóan szeptemberben foglalkozik az üggyel, mert most szabadságon vannak a dolgozók - írja Népszava.

Arató András, a Klubrádió igazgatóságának elnöke a lapnak azt mondta, a hatóságnak korlátlan számú lehetőséget biztosít a médiatörvény ahhoz, hogy úgy döntsön, ahogy csak akar, még indoklási kötelezettsége sincs a frekvenciahasználati szerződések meghosszabbításáról szóló döntések esetében.

Ha pozitívan döntenek, akkor a rádió már nem öt, hanem hét évre kaphat engedélyt. Az igazgatósági elnök bízik benne, hogy megkapják, azt is mondta a lapnak, hogy a sugárzás lehetőségének esetleges megvonása joggal való visszaélés lenne.

Címlapi képünkön az NMHH 2014-ben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Felvételi zárlat koronavírus miatt a szegedi szívsebészeti osztályon

Felvételi zárlat koronavírus miatt a szegedi szívsebészeti osztályon

Hatalmasat repült egy Ford Fiesta a hétvégi francia ralin – videó

Hatalmasat repült egy Ford Fiesta a hétvégi francia ralin – videó

542,6 milliárd forint - ismét megugrottak a Szerencsejáték Zrt. bevételei

542,6 milliárd forint - ismét megugrottak a Szerencsejáték Zrt. bevételei