szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bírósághoz fordulna Fekete Zoltán, amiért néhány nappal a párt tisztújító kongresszusa előtt felfüggesztették az egész megyei szervezetet.

Leszámolásnak tartja a Pest megyei MSZP felfüggesztett vezetője, Fekete Zoltán, hogy a szocialista párt etikai bizottsága nem sokkal a tisztújítás előtt feloszlatta a párt a Pest megyei szervezetét, aminek tagjai így nem szavazhatnak majd a szeptember 18-i kongresszuson. A felfüggesztett elnök az ATV Híradójának azt mondta, hogy bírósághoz fordulnak emiatt. Fekete szerint a pártban senki nem akarja meghallgatni őket.

Molnár Zsolt szocialista parlamenti képviselő a televízió Egyenes Beszéd című műsorában a gazdálkodás, a pénzügy, a tagnyilvántartás, és a helyi tisztújítás menetében történt szabálytalanságokkal indokolta a megyei szervezet felfüggesztését.

Mesterházy Attila az ATV Csatt című műsorában pedig úgy reagált a történtekre, hogy személyes ügyről lehet szó, mert nagyrészt az ő támogatóit, barátait és szövetségeseit távolították el, ami hátrányt fog jelenti számára a tisztújító kongresszuson.

A szeptember 19-i tisztújításon Kunhalmi Ágnes, Győri László, Tóth Bertalan és Mesterházy is ringbe száll a társelnöki posztokért.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Emmi: 13 óvoda és egy iskola van zárva a koronavírus miatt

Emmi: 13 óvoda és egy iskola van zárva a koronavírus miatt

Kell az a heti 50 perc, ami nem a gyerekről szól – néha elfelejtjük, hogy a kismamák is felnőtt emberek

Kell az a heti 50 perc, ami nem a gyerekről szól – néha elfelejtjük, hogy a kismamák is felnőtt emberek

Orbán: Nem lesz egy jó hangulatú ősz

Orbán: Nem lesz egy jó hangulatú ősz