szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Szabó Bálintnak két tárgyaláson kellett volna megjelennie, de mindkettőről kiviharzott a szeged.hu szerint.

Két tárgyaláson is meg kellett jelennie a Hódmezővásárhelyi Járásbíróságon Szabó Bálint szegedi önkormányzati képviselőnek – írja a szeged.hu. Hozzáteszik, mindkét tárgyalás félbeszakadt: Szabó szerint a bíróság és a bíró is elfogult, ezért kivonult a tárgyalásokról.

A második után a rendőrök előállították képviselőt.

Szabó ellen az önkormányzati lap szerint azért indult eljárás, mert március 18-án az autójával keresztbe állt a villamossíneken egy forgalmas kereszteződésnél.

A szeged.hu egy korábbi cikkéből derül ki, hogy Szabó ezzel amiatt tiltakozott, hogy a koronavírus-járvány ellenére is működik a közösségi közlekedés. Az akció után bilincsben vitték el.

Kezd elmérgesedni a szegedi Fidesz belháborúja: házkutatás Lázár János korábbi emberénél

Most éppen a Lázár János szegedi strómanjának tartott Szabó Bálintnál tartott házkutatást a rendőrség egy feltehetőleg szintén a Fidesz köreiből érkezett feljelentés miatt.

Frissítés: megjelenése után a cikket pontosítottuk, a képviselőt akkor jogi értelemben nem vette őrizetbe a rendőrség, csak előállította, illetve a szeged.hu tudósításával ellentétben Szabó később azt közölte, nem igaz, hogy bilincsben vitték volna el.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nem a Fidesz nyakába varrják a járvány miatti válságot a magyarok

Nem a Fidesz nyakába varrják a járvány miatti válságot a magyarok

Első kémfotók a 700 lóerős Mercedes-AMG S63e-ről

Első kémfotók a 700 lóerős Mercedes-AMG S63e-ről

FAZ: Orbán dupla vagy semmit játszik Bidennel

FAZ: Orbán dupla vagy semmit játszik Bidennel