szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Szfe.hu elérhetetlen, de a tanulmányi rendszert tudják használni a hallgatók.

A diákok úgy tudják, hogy egy vírus támadta meg a Színház- és Filmművészeti Egyetem honlapját – mondta el az egyik hallgató az ATV Híradójának. A Neptun rendszerbe ugyan be tudnak lépni a diákok, viszont akik érdeklődni szeretnének a képzéseik iránt, nem tudják elérni a szükséges dokumentumokat.

Az Szfe.hu-t szerdán függesztették fel, eltűnt minden tartalom róla, kezdve a dolgozók névsorától egészen a szervezeti felépítésig. Szarka Gábor kancellár csütörtökön azt nyilatkozta, hogy támadás érte a honlapot. Egy rendszergazda azt is közölte, hogy ez már szeptember elején is megtörtént tájékoztatása szerint az SZFE weboldalával, de a támadást akkor sikerült elhárítani.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
HVG360 hvg360

"Egyre inkább hiszek abban, hogy lehetünk szabadok" – Rohonyi Barnabás, az SZFE tanköztársaság moderátora

A Színművészetin tanköztársaság működik és a bázisdemokrácia elvei szerint hozzák meg a döntéseket. De mit jelent ez a gyakorlatban? – erről beszél Rohonyi Barnabás, ötödéves színművészhallgató, aki a belső fórumok moderálásáért és a járványintézkedésekért felel. Meddig mennek el, s mikor "teszik le a fegyvert" – erről is vall M. Kiss Csabának a HVG Teraszon.

Szerbiában 4 hetes lesz a téli szünet a járvány miatt

Szerbiában 4 hetes lesz a téli szünet a járvány miatt

A csecsenföldi melegek üldözése mutat rá igazán, hogyan gondolkodik a putyini Oroszország

A csecsenföldi melegek üldözése mutat rá igazán, hogyan gondolkodik a putyini Oroszország

A Színházi Társaság cáfolja Szabó Lászlót

A Színházi Társaság cáfolja Szabó Lászlót