szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kedd reggel közölte a MÁV, hogy az egy nappal korábbi síntörés kijavításához le kell zárni a Kőér utcai vasúti átjárót, de ezt csak este fogják megtenni, amikor nem lesz akkora a forgalom. Addig sebességkorlátozással haladhatnak ott a vonatok, a monori személyvonatok pedig csak Kőbánya-Kispestig járnak.

Miután hétfő reggel eltört egy sín Kőbánya-Kispestnél, kedd éjszakáig elhúzódhat a helyreállítás – közölte a MÁV. A Kőér utcai vasúti átjáróban kedden napközben a szokásosnál lassabban járhatnak csak a vonatok, emiatt a Budapest–Záhony és a Budapest–Szeged vonalon is késésekre kell felkészülni.

Az S50-es, Budapest és Monor között közlekedő személyvonatokat pedig el sem indítják a Nyugatiból, Kőbánya-Kispest és Monor között járnak csak.

Ahhoz, hogy a sínt megjavítsák, a Kőér utcai vasúti átjáróban fel kell bontani az útburkolatot, vagyis ott az utat is le kell zárni. Azért, hogy ez ne okozzon túl nagy fennakadást, este 9 óra után kezdik el a munkát és a MÁV ígérete szerint még az éjszaka elkészülnek vele. Ebben az időszakban Kőbánya-Kispest és Kőbánya alsó között nem járnak majd a vonatok.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az emberölések 80 százaléka családon belül történt Magyarországon

Az emberölések 80 százaléka családon belül történt Magyarországon

Húsvétra minden regisztrált magyarnak beadnák a védőoltás első adagját

Húsvétra minden regisztrált magyarnak beadnák a védőoltás első adagját

Toroczkai László a Mi Hazánk miniszterelnök-jelöltje

Toroczkai László a Mi Hazánk miniszterelnök-jelöltje