szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Miután olyan információk jutottak el szerkesztőségünkhöz, hogy az OE-LEM jelzésű repülőgép kedd este érkezik Dubajból Budapestre, videós stábunk Ferihegyen várta az úgynevezett NER-gépet.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő szerdán a Facebook oldalán azzal állt elő, hogy ha a birtokában lévő dokumentumok hitelesek, akkor Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea ezt a gépet igénybe véve utazott el múlt hétvégén Dubajba, majd tért onnan vissza. Lapunk hasonló információkat kapott, erről kérdéseket juttattunk el Várkonyi Andreának, ám nem kaptunk megerősítő választ, de cáfolatot sem.

A kötelező maszkviselés miatt sem látszik annyira a Budapestre érkező gép utasainak arca, hogy pusztán ebből eldönthessük, kik ők, de mutatjuk a landolás, illetve a leszállás pillanatait.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!