szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Volánbusz járatait nem érinti az átállítás.

Március 28-án, vasárnap kezdődik a nyári időszámítás, az órákat hivatalosan hajnali kettőkor három órára állítják. Az óraigazítás több belföldi és nemzetközi vonat menetrendjét befolyásolja, a Volánbusz járatait azonban nem érinti.

A MÁV közleménye szerint az átállítás miatt a hajnalban induló sebes-, illetve személyvonatok, és két nemzetközi vonat közlekedése változik meg. Az érintett vonatok listáját itt találja.

A vasúttársaság azt is közölte, hogy március 27-én a Magyarországról induló éjszakai vonatok körülbelül 60 perccel később érkeznek meg a külföldi végállomásra, a Magyarországra március 28-án érkező nemzetközi személyszállító vonatok pedig általában 60 perccel később futnak be.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!