szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Jókor névre hallgató kiadványban főleg szórakoztató tartalom van, de pár szó erejéig kitérnek arra, hogy a szocialista kormány elvette a tizenharmadik havi nyugdíjat.

Több millió példányban kezdték ingyenesen terjeszteni országszerte egy nyugdíjasoknak szóló állami kiadvány új számát, a Jókort – számolt be az RTL Híradó. A kormány nem árulta el az RTL kérdésére, mennyi pénzt költöttek a lapra, de azt írták, “közérdekű információkat igyekeztek eljuttatni a nyugdíjasoknak”.

A kiadványt 2,2 millió nyugdíjas kapja meg, a nyereményjátékoknál pedig bejelölhetik, hogy kapcsolatban kívánnak-e maradni a kormánnyal.

Az újságban pár könnyed cikk között ott van Orbán Viktor üzenete is. A kormányfő az üdvözletében a szocialista kormányt is szidta kicsit, kiemelve, hogy ő épp most építi vissza a tizenharmadik havi nyugdíjat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!