szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A férfi nem bántotta a járőröket, csak üvöltözött velük, magában viszont kárt tett.

Egy hangosan veszekedő agresszív pár miatt hívtak rendőrt a lakók a XV. kerületi Őrjárat utcában április 3-án – közölte a Budapesti Polgárőrség a Facebookon.

Azt írták, hogy a kiérkező járőrök megpróbálták lenyugtatni a pár férfi tagját, de nem jártak sikerrel. A férfi az utcán üvöltözött, majd hirtelen kést rántott a rendőrökre, de nem támadta meg őket, csak állt és kiabált.

A járőrök elővették a fegyverüket és felszólították az agresszív férfit, hogy tegye le a kést, majd rádión segítséget kértek.

"Amikor odaértünk, azt láttuk, hogy a férfi a kocsijában ül, szorongatja a kést. A rendőrök pedig ráfogták a fegyverüket és próbálták kiszállítani az autóból. A férfi miközben üvöltött, hirtelen maga ellen fordította a kést és a mellkasába szúrta"

– mondta az egyik polgárőr.

A járőrök megpróbáltál ellátni a sebét, majd átadták a férfit a kiérkező mentőnek.

Kést rántott a rendőrökre, majd mellbe szúrta magát egy férfi Budapesten Megdöbbentő látványban volt része a 15....

Közzétette: Budapesti Polgárőrség – 2021. április 13., kedd

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!