szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A képviselő családja szerint mostanra felülkerekedett a víruson, ám továbbra is gépi lélegeztetésre szorul.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Ötven napja van lélegeztetőgépen a koronavírus-fertőzöttség miatt kórházba került Bányai Gábor fideszes parlamenti képviselő. Erről a politikus családja számolt be a Facebookon, amelyben azt is írták:

Bányai Gábor mostanra felülkerekedett a víruson, ám az az által okozott károk miatt jelenleg is gépi lélegeztetésre szorul, mélyaltatásban tartják. De folyamatosan harcol azért, hogy azt az állapotot is legyőzze.

Bányai Gábor családja arra kér mindenkit, hogy regisztráljon és vegye fel a koronavírus elleni védőoltást.

A képviselő korábban maga közölte, hogy koronavírus-fertőzés miatt kórházba került. A képviselő akkor azt írta: “Életem legnagyobb megpróbáltatatását élem át, ennyire beteg még sosem voltam”.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!