szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az egyik szerelvény mozdonya és két kocsija lefutott a sínről.

Traktor ütközött személyvonattal, majd egy szembe haladó szerelvénnyel is az újfehértói vasúti átjárónál. A baleset következtében az egyik szerelvény mozdonya és két kocsija teljesen, a harmadik kocsi részben lefutott a sínekről, míg a negyedik vagon a síneken maradt. A másik vasúti szerelvénynek csupán a mozdonya károsodott. A két szerelvényen összesen mintegy húsz utas volt. A tűzoltók végzik a műszaki mentési munkálatokat, a vonatok utasaiért mentesítő autóbuszjárat érkezik.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál elmondta: 13 mentőegység és két mentőhelikopter érkezett a helyszínre, a traktort vezető férfi pedig életét vesztette. Jelenleg öt-hat sérültet látnak el.

Vonatbaleset történt az újfehértói vasúti átjárónál A legfrissebb információk szerint egy traktor előbb egy...

Közzétette: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság – 2021. április 20., kedd

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!