szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Erre még várni kell.

“A jogszabály értelmében még 4 millió beoltott után is marad a rendezvények tilalma, az esküvők résztvevőinek korlátja és a családi rendezvények létszámkorlátja. Ezek feloldására az újraindítás egy újabb fokozatában kerülhet sor” – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ az ATV-vel.

A csatorna emlékeztet, hogy a jelenleg érvényben lévő szabályok alapján családi és magánrendezvényeken legfeljebb 10 fő vehet részt, míg az esküvőket csak lakodalom nélkül lehet megtartani.

Az ATV azután érdeklődött a lakodalmak ügyéről, hogy hétfőn megjelent a hír, majd pedig a vonatkozó kormányrendelet, hogy 4 millió beoltott után új járványügyi szabályok lépnek életbe.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!