szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A politikus reméli, hogy a Fidesz, nem pedig előválasztási versenytársa, a szocialista Tóth Csaba áll az akció mögött.

Különös szórólapokra hívta fel a figyelmet Facebook-oldalán Hadházy Ákos. Az „Áruló Ákos” című szórólapokra azt írták, hogy Hadházy 7 évig a Fideszben, 4 évig LMP-ben politizált, most pedig a Momentum színeiben indul a 2022-es választásokon és az azt megelőző előválasztáson. A szórólap szerint a politikus, „ahova betette a lábát, eddig mindenkit elárult”, és „a zuglói emberek nem fontosak neki”.

Hadházy közösségi oldalán erre reagálva azt írja, hogy a papírokon – törvénytelenül – nem szerepel, hogy ki a kiadó.

Remélem, a helyi Fidesz próbál így beavatkozni az előválasztási küzdelembe, a másik lehetőség ugyanis nagyon szomorú lenne. Mindenesetre az ismeretlen megrendelőnek azt üzenném, hogy ez így nagyon gyenge, a propagandasajtó ennél sokkal cifrább hazugságokkal is próbálkozott már ellenem!

– teszi hozzá.  

Abban a zuglói körzetben, ahol Hadházyt indítja a Momentum, a másik jelölt a szocialista Tóth Csaba, akit évekkel ezelőtt tagbeléptetések miatt magánokirat-hamisítás miatt jelentettek fel, de végül az eljárás során felmentették.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!