szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A munkaügyi tárca olyan szabályozást kíván kidolgozni 2010-re, amely egyre inkább bevonja az infrastruktúra kezelőket és a vállalkozásokat az Út a munkához programba - jelentette be Szűcs Erika csütörtökön Egerben.

A miniszteri megbízott hozzátette: az önkormányzatok által készített közfoglalkoztatási tervek szerint, a tervezettnél jóval több ember vonható be a közfoglalkoztatásba.
 
A Lehetőséget Mindenkinek Alapítvány által szervezett Start a munka világába című országos tanácskozás-sorozat záró konferenciáján Szűcs Erika ismertette, hogy a költségvetés az idén 100 milliárd forintot költ a rendszeres szociális segélyezésre, illetve az ezzel összefüggő Út a munkához program működtetésére, ám a kassza, növekvő foglalkoztatási igények esetén felülről nyitott.

hvg.hu Karrier

Út a munkához: beindult a gépezet

A szociális segélyből élők munkához juttatása vagy képzése, a munkahelyteremtés bővítése, és nem utolsó sorban az ellátásból élő, ám feketén munkát vállaló réteg kiszűrése is célja a 2009-ben induló „Út a munkához” programnak. Jelenleg a program bevezetésének feladatait végzik munkaügyi és önkormányzati szakemberek.

MTI Karrier

Út a munkához: indul a program

Januárban indul az "Út a munkához" program, amely a rendszeres szociális segélyben részesülő munkaképes lakosság munkához jutását segíti - mondta Gúr Nándor (MSZP), az Országgyűlés foglalkoztatási és munkaügyi bizottságának elnöke.

MTI Karrier

Út a munkához: támogatás közfoglalkoztatáshoz

Az "Út a munkához" program lehetőséget ad a közfoglalkoztatásban végezhető feladatok körének bővítésére, s értékteremtő közhasznú munka végzésére is - jelentette be kedden Székesfehérváron a Közép-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ főigazgató-helyettese.

Már a GUM áruházban is oltják a moszkvaiakat a Szputnyik V-vel – videó

Már a GUM áruházban is oltják a moszkvaiakat a Szputnyik V-vel – videó

Húsvétra minden regisztrált magyarnak beadnák a védőoltás első adagját

Húsvétra minden regisztrált magyarnak beadnák a védőoltás első adagját

A számok azt mutatják: most kezd belendülni a harmadik hullám

A számok azt mutatják: most kezd belendülni a harmadik hullám