Összevonják a Kreatív Online és a magazin főszerkesztői posztját

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Összevonják a Kreatív Online és a Kreatív Magazin főszerkesztői pozícióját, valamint több átalakítást is bevezettek a vezetői szerkezetben.

Idén januártól összevonta a Professional Publishing Hungary (PPH) a Kreatív Online és a nyomtatott lap, a Kreatív Magazin főszerkesztői pozícióit, valamint egy munkakörré olvasztotta az összes termékfejlesztést és a meglévő események tartalmi vezetését. Ennek következtében egy határozott ideig a Kreatív Online eddigi főszerkesztője, Román Balázs látja el a magazin és az online közös főszerkesztői feladatit, míg Szigeti Péter, a nyomtatott magazin korábbi főszerkesztője a Kreatív és a kiadó többi divíziójának termék- és tartalomfejlesztésére koncentrál - írja a lap.

Vándor Ágnes, a Professional Publishing Hungary ügyvezető igazgatója elmondta, erre azért van szükség, hogy a kiadó többirányú fejlesztésére nagyobb hangsúly kerüljön, valamint a kiadó azt is tervezi, hogy a szakmai médiumok mellett a közeljövőben belépnek több lakosságot célzó médiaszegmensbe is.

Ezzel egyidőben Molnár Kinga, a lap korábbi munkatársa és hírszerkesztője a Kreatív Online vezető szerkesztője lett. A Kreatív magazin előállításában változatlanul Szalai Balázs vezető szerkesztőként segíti a főszerkesztőt.