790 milliós közbeszerzést nyert el a volt miniszter cége

790 milliós közbeszerzést nyert el a volt miniszter cége

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Fellegi Tamás volt fejlesztési miniszter érdekeltségébe tartozó Euroatlantic Solutions a magyar világkiállítási megjelenéshez kapcsolódó kommunikációs feladatokat teljesíti nettó 790 millió forintért. A feladatok 26 százalékát teljesítik önerőből, a többit alvállalkozókhoz delegálják.

A Fellegi Tamás volt fejlesztési miniszter érdekeltségébe tartozó Euroatlantic Solutions nyerte el a Világkiállításon való magyar megjelenés kommunikációs feladataira kiírt közbeszerzést.

A volt miniszter cége nettó 790 millió forintért teljesíti a feladatot – adta hírül a Kreatív Online az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) közbeszerzésének hétfőn kihirdetett eredményét.

A tenderen Fellegi cége mellett a BO Event Kft. indult el.

©

Az Euroatlantic Solutions a fenti összegért cserébe ellátja a világkiállítás szerepéshez kapcsolodó rendezvény- és utazásszervezési, catering, arculati, reklám- és marketingfeladatokat. A cég prezentációk, háttéranyagok, sőt ajándéktárgyak készítését, valamint sajtótájékoztatók szervezését is vállalja.

A cég a feladatok 26 százalékát oldja meg saját erőből, a többit alvállalkozókhoz delegálja.

Fellegi Tamás cége korábban is kapott megbízást a milanói világkiállítással kapcsolatban: ők készítették el a magyar viágkiállítási honlapot 24 millió forintért.