szerző:
hvg.hu

Igaz, csupán egy órán át, és egy embernek csak egyet, de hát az is valami!

Ausztrália legnagyobb pizzázója, a Domino's egy héten át ingyen osztogatja különféle pizzáit, hogy így ismertessék meg terméküket azokkal, akik még nem kóstolták. A különleges akció egyfajta köszönet is a részükről, ők ugyanis az egyik legnépszerűbb pizzázó a szigetországban.

A szeptember 17-től 23-ig tartó időszakban a hálózat Melbourne-ben található étterme vesz csak részt, és a pizzákat is csak óvatosan fogják osztogatni: mindenki csak egy pizzát vehet magához, és ezt is csak déli 12 és délután 1 óra között. Emiatt valószínűleg óriási sorokra lehet számítani.

A Daily Mail cikke szerint nem egyfajta pizzából lehet majd választani, és nem is olyanokat kínálnak majd, amiken alig van feltét: mint közölték, az éttermek legnépszerűbb pizzafajtáit sütik majd, köztük olyanokat is, amiket amúgy igen drágán lehet megvásárolni.

(Képünk nem az említett pizzázó ételét ábrázolja.)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!