szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Igaz, csupán egy órán át, és egy embernek csak egyet, de hát az is valami!

Ausztrália legnagyobb pizzázója, a Domino's egy héten át ingyen osztogatja különféle pizzáit, hogy így ismertessék meg terméküket azokkal, akik még nem kóstolták. A különleges akció egyfajta köszönet is a részükről, ők ugyanis az egyik legnépszerűbb pizzázó a szigetországban.

A szeptember 17-től 23-ig tartó időszakban a hálózat Melbourne-ben található étterme vesz csak részt, és a pizzákat is csak óvatosan fogják osztogatni: mindenki csak egy pizzát vehet magához, és ezt is csak déli 12 és délután 1 óra között. Emiatt valószínűleg óriási sorokra lehet számítani.

A Daily Mail cikke szerint nem egyfajta pizzából lehet majd választani, és nem is olyanokat kínálnak majd, amiken alig van feltét: mint közölték, az éttermek legnépszerűbb pizzafajtáit sütik majd, köztük olyanokat is, amiket amúgy igen drágán lehet megvásárolni.

(Képünk nem az említett pizzázó ételét ábrázolja.)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elhallgatta a Nemzeti Filmintézet az egyik magyar fesztiválsikert

Elhallgatta a Nemzeti Filmintézet az egyik magyar fesztiválsikert

Operatív törzs: Elmarad a hétvégi tömeges oltás az AstraZenecával

Operatív törzs: Elmarad a hétvégi tömeges oltás az AstraZenecával

Egyre több csaló vakcinagyár bukik le

Egyre több csaló vakcinagyár bukik le