szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Rogán Cecília üzleti ügyei helyett a Hot magazin bulvárhírei kerültek a Mahir hirdetőoszlopaira, miután a HVG 40 éves szerződését felmondta a kormányközeli cég.

Évtízedes szerződést bontott fel a Mahir Cityposter a HVG-vel egyoldalúan (erre a szerződés nem ad lehetőséget), mert magyarázata szerint nem tudta teljesíteni a feltételeket. Az eset bejárta a médiát, a HVG és hvg.hu munkatársai pedig flashmobon mutatták fel at a címlapot, amely nem jelenhetett meg a köztereken, kiadónk pedig jogi úton is megpróbál érvényt szerezni a felbontott szerződésben foglaltaknak.

©

Közben az utcákon már fel is fedezhető a változás, azokon az oszlopokon ugyanis, ahol eddig a HVG címlapja jelent meg, most a HOT! magaziné látható. A változást a Media1 is kiszúrta: Földes Péter készített egy-egy képet ugyanarról a hirdetőoszlopról még a felmondás előtt és után. És igen, ott van a KESMA bulvárlapja. A mediaworksös lap címlapja látható tehát e helyett:

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!