szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Eredetileg 70 milliárd forintba került volna egy Észak-Magyarországon végzett víz és szennyvíz beruházási projekt, de a pótmunkák miatt meg kellett emelni az árat.

105 milliárd forintra emelkedett a különféle pótmunkák miatt egy víz- és szennyvíz beruházási keretszerződés, melynek nyertes konzorciumát a Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. vezeti.

A Napi.hu szerint a szerződés eredetileg nettó 70 milliárd forintos keretösszegről szólt, és az uniós Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEOP) keretében, Észak-Magyarországon megvalósuló víz- és szennyvíz beruházások kivitelezésével kapcsolatos. Mészárosék 2016-ban kaptak megbízást a munkákra, amelyeket, mint most kiderült, pótmunkákkal kell kiegészíteni, így az ár is változik:

70-ről 105 milliárdra.

A beruházást végző konzurciumnak tagja még az EuroAszfalt Építő és Szolgáltató Kft., a Hódmezővásárhelyi Útépítő Kft., a SWIETELSKY Magyarország Kft. és a PENTA Általános Építőipari Kft.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kigyulladt egy busz Óbudán

Kigyulladt egy busz Óbudán

Duma Aktuál: 2020 legbénább bűnözői a police.hu-ról

Duma Aktuál: 2020 legbénább bűnözői a police.hu-ról

Karácsony: A városaink kifosztása nem kormányzás

Karácsony: A városaink kifosztása nem kormányzás